Wij maken apps voor jouw bedrijf!

Waarom onze apps?

De nieuwste technologien 🚀

Als er een wereld snel veranderd is het wel de mobiele wereld. Elk jaar brengen Apple en Google een nieuwe versie uit van iOS en Android. Dit vraagt om veel werk van de ontwikkelaars. Wij zorgen dat de app vanaf het moment dat deze in de store wordt gepubliceerd, kan voldoen aan alle nieuwe standaarden.

Zowel voor iOS als Android ⚡️

Er zijn momenteel twee grote besturingssytemen: iOS van Apple en Android van Google. Wij bouwen apps voor beide platformen. Wij als Techvandaag gaan voor optimale kwaliteit: onze apps zijn gemaakt met 100% native code voor alle platforms!

Altijd het nieuwste design 🎨

Mobiele platforms veranderen constant. Ze houden ook een strenge vormgeving-filosofie aan. Als alle apps dit gebruiken, wordt de ervaring voor gebruikers het fijnst. Dat is waarom wij, anders dan onze concurrenten, altijd de platform design-eisen hanteren. Dit is mooier en fijn voor je gebruikers.

Een aantal van onze apps!

NL Stemt

NLStemt was een app die gemaakt was tijdens de 2e kamer verkiezingen van 2017. De app was de populairste app tijdens deze verkiezingen en was 10.000x gedownload. De app was zelfs uitgelicht bij verschillende Android websites, zoals het bekende Androidworld.NL Stemt - Verkiezingen 2017 brengt al het politieke nieuws van de NOS en NU.nl maar ook video's, een overzicht van politieke partijen, hun standpunten en peilingen. [...] Deze app is erg compleet en informatief.

Androidworld in 2017 | Grootste Nederlandse site over Android

NL Stemt app!

De Noordkop app

RTV Noordkop is de regionale omproep in de Noordkop en vooral in de gemeente Hollands Kroon. De website trekt veel lezers voor het regionale nieuws en tevens mensen die live naar Noordkop radio willen luisteren.Naaste deze eerder genoemde functies zitten er ook functies in zoals "app de studio", hier kan een gebruiker van de app in real time een berichtje sturen naar de studio!De app is beschikbaar voor zowel Android en iOS en biedt een ervaring die de vormgeving van beide besturingssytemen respecteert. Dit terwijl deze wel aansluit bij de huisstijl van RTV Noordkop. We gebruiken de Material Design richtlijnen bij de Android app en Apple's richtlijnen bij de iOS app.


Beschikbaar op:

De Noordkop app