Wij maken websites voor jouw bedrijf!

Waarom onze websites?

Snel, sneller, snelst 🔥

Snelheid, het is een van de belangrijkste aspecten van een website. Denkt u zelf eens na, hoe vaak klikt u een website weg omdat deze te sloom is? Dit is iets dat wij begrijpen. Daarom maken we gebruik van de nieuwste webtechnologies en compressie technieken om de website zo snel mogelijk te maken. Onze websites scoren hebben altijd een score van 90+ in de Google Page Speed test!

Werkt op elk apparaat. ⚡️

De mobiele generatie is actiever dan ooit. De meeste website bezoeken komen tegenwoordig zelfs van een telefoon. Sommige websitemakers maken nog steeds een aparte mobiele website. Dit is vervelend voor de gebruiker, die minder ziet, en de eigenaar van de website: deze moet namelijk twee versies bijhouden. Dit is bij ons geen probleem: wij creëren websites die mobile first zijn. Ze werken, zonder aanpassing, op elk apparaat.

Werk uw website gemakkelijk bij 🙌

Bij ons hoeft u niet voor elke verandering bij ons aan te kloppen: wij kunnen zorgen voor een CMS (Content Management System) zodat u altijd en overal de website gemakkelijk bij kunt houden. Wij gebruiken met opzet geen Wordpress om de website zo snel en toegankelijk mogelijk te houden!

Snelle en veilige hosting 💻

Wij kunnen zorgen voor een optimale en snelle hosting waarbij uw website door middel van een CDN over op de website wordt verspreid zonder dat hier ingewikkelde databases voor nodig zijn. Heeft u een klant in Sydney? Dan opent deze de website net zo snel als voor u. Dit scheelt u veel geld en tijd en dit is tevens de nieuwste techniek